Navn: Toffe Loffes Eukalyptus

Født: 11.06.2008

Rase: Langhåret Sankt Berhard

Kurs: Valpekurs Din Beste Venn

           Grunnkurs Din Beste Venn x 2

           Videregående Din Beste Venn

            Sporkurs Din Beste Venn

Etter at vi hadde hatt to store hunder før, hvorav den ene var i litt bøffeste laget, ble vi endelig enige om at vi skulle ha stor hund igjen etter gubbens ønske, men denne gangen insisterte jeg på at den skulle ha et mildere utseende enn vår Boerboel… Jeg gikk litt i tenkeboksen og fant ut at om jeg noen gang skulle få oppfylt en barndomsdrøm om en Sankt Berhard måtte tiden være inne nå. 4 uker senere satt jeg i bilen på vei hjem fra Kirkenær med en nydelig liten brun og hvit pelsball.  Dipzi er en herlig frøken som tror verden dreier seg rundt henne og hun lever virkelig i troen på at det er alles plikt å kose med henne 🙂 Vi er nå igang med pasivitets trening for å lære henne at det ikke er nødvendig å hilse på absolutt alle hun møter.

Hun går for tiden VG på kurs, og hun imponerer meg stort! Ligger passiv mellom øktene og jobber så fint som bare det når hun må 🙂

Hun driver også å trener til å kunne begynne å jobbe i skoler, barnehager m.m. Nå håper vi bare hun skal få bli med i NODAT sitt terapihund kurs som starter til våren.