Har vært stille fra oss en stund nå, men nå har roen senket seg bittelitt så da får jeg begynne å skrive litt igjen.

Pelsen til Thea var blitt lang og hår datt i øynene så nå fant jeg ut at det var på tide å fikse litt på dette. Jeg må jo ærlig innrømme at jeg synes det er skummelt å skulle stelle så mye på en gang tross super veiledning fra oppdretter, så jeg fant ut at jeg fikk kalle inn forsterkninger. Jeg tok med Thea til litt pelsstell hos Kari Haave som driver Dogville hundesalong i Oslo. Hun er super hyggelig og har masse gode råd å komme med. Kan anbefale en tur dit på det varmeste!

"Før" bildet

"Etter" bildet

Synes hun ble så voksen

 

Dipzi har fått stell av meg og ser litt bedre ut nå. Vel, akkurat nå ser hun ut som en skapp-infisert rev i pelsen for hun feller igjen, men hun ble mye bedre med noen børste tak så nå håper jeg røyteperioden snart er over for denne gang. Det klør nok noe helt forferdelig. 

Ellers har jeg brukt litt av kvelden på å øve inn «rygge» med Thea. Hun er så skarp og tok dette på under 5 minutter 🙂 Vesla klarte ikke å løpe i den dype snøen så hun og Dipzi har fått turer hver for seg i dag. Ser ut til at Dipzi har forstått at veien er glatt også for hun går som en gammel dame med rulator hihi…

Cocker Spaniel boken som Kari Haave har skrevet er et must for alle Cocker eiere